pop up container

Pop up container

Zoekt u als bedrijf naar een flexibele oplossing voor een tijdelijke tweede locatie dan kunt u gebruikmaken van een pop up container, Boxblocks recycled gebruikte zeecontainers tot   tuinkantoren  of coffee bars, we hebben legio aan mogelijkheden om u te voorzien in u tijdelijke  store. Wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Deze pup up container heeft een stoere en Urban look, en is uitermate geschikt om te gebruiken voor een korte of langdurige periode. Tevens kunnen wij deze tijdelijke store, volledig  voorzien van uw bedrijfsuitstraling en dracht dus direct bij aan naamsbekendheid.

 

Bedrijfsfeest

Heeft u een bedrijfsfeest ? dan kunnen we ook een volledig uitgeruste bar verzorgen, u ziet dan niet met eventueel omvergewaaide partytenten. Super handig dus.

 

Beurzen

Wilt u zich op een professionele manier presenteren op een beurs of ander evenement ?  zonder dat het opbouwen van uw stand een volledige dag in beslag neemt! dan is dit ook een uitermate geschikte oplossing. Wij kunnen u volledig bijstaan en hebben uw stand of pup up store met minimale bezetting in no time opgebouwd, zo kun u zich volledig richten op het promoten van uw merk of bedrijf.

Beursstand huren

Deze stand hebben wij in opdracht van sportwagen polis geleverd deze gebruiken zij momenteel op meerdere evenementen

 

Alle voordelen op een rij.

Veel mogelijkheden van beursstand tot uw eigen tijdelijke winkel.

Volledig te personaliseren aan uw merk

Plug and play concept + korte opbouwtijden

Eenvoudig te transporteren

Stoere en opvallende verschijning

De units zijn mobiel, milieu vriendelijk en inbraakveiling

 

Meer informatie neem contact met ons op.!

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

restaurant

Wilt u tijdelijk uw bedrijf elders promoten ? of juist zijn waar u doelgroep zich bevind ? dan zijn wij uw partner voor het neerzetten van uw mobiele marketing uiting !  voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen  

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *