Poolhouse laten bouwen

Wilt u bij uw zwembad een poolhouse laten bouwen ? dan kunnen wij u de mooiste oplossingen bieden. Zonder dat u weken midden in de verbouwing zit rondom uw huis ideaal toch. !

 

Hoe doen we dat ?

Wij recyclen gebruikte zeecontainers om tot plekken waar je in kunt relaxen wonen en werken. We leveren volledig opmaat en naar wens uw ideale poolhouse. Wij zijn een combinatie bedrijf dat jarenlang ervaring heeft in het realiseren van vastgoed projecten  in en rondom Groningen, we zijn dus bekent met het realiseren van woonwensen. En kunnen u de juiste en persoonlijke adviezen geven rondom dit te realiseren project. Tevens kunnen wij de vergunningsaanvraag verzorgen.

Zeecontainers hebben van oorsprong natuurlijk een negatieve lading als het gaat om het gebruik van opslag of studenten huisvesting. Maar wij werken niet met voor gefabriceerde  units uit China! hierdoor  kunnen wij garant staan voor kwalitatief goede units welke tevens indien nodig niet meer herkent kunnen worden, dat zij ooit dienst maakten als zeecontainer.

Poolhouse laten bouwen

Waarom gebruik maken van een zeecontainer ?

Containers zijn er in overvloed en we moeten beginnen met verantwoord omgaan met de grondstoffen van onze aarde, er staan  miljoenen stalen containers welke onverwoestbaar zijn op de kant zonder functie, en deze zeecontainers bieden de perfecte basis voor  het bouwen van uw poolhouse, tuinkantoor of atelier

 

Interieur 

Wij verzorgen de complete aankleding van uw poolhouse we bespreken al u wensen en zorg dragen voor het beste resultaat zowel van het exterieur als het interieur. Omdat onze bouw werkzaamheden reeds worden gedaan  in onze werkplaats heeft u geen last van de werkzaamheden.

Wij leveren uw poolhouse plug and play op zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *