Deze woning is gebouwd door Patrick Bradley en staat in Noord Ierland

modulair bouwen met containers

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om, modulair bouwen met containers ? modulair-bouwen-met-containers

Als we kijken naar de traditionele wijze van bouwen, zien we veel al het gebruik van grondstoffen, die op een kostbare wijze gerealiseerd moeten worden, en in deze tijd zijn we er ons zelf bewust van geworden dat bepaalde zaken niet  onuitputbaar  blijven. Dus moeten we kijken naar alternatieven!  Modulair bouwen met containers  is een van deze mogelijkheden !

Waar begint het mee ?

Deze nieuwe manier van bouwen vindt u bij Boxblocks.nl  Een duurzame container als basis voor uw tuinkantoor, sauna, zorgwoning of wellicht uw droomhuis. Onze oplossingen zijn niet alleen  heel voordelig, maar worden ook volledig naar wens geleverd. Zo kunt u er voor kiezen om uw tuinkantoor, sauna of woning, volledig in tact te laten met zijn industriële look, of volledig te laten afwerken, zodat de wijze waarmee het project gerealiseerd is niet meer te herleiden valt.

Deze woning is gebouwd door Patrick Bradley en staat in Noord Ierland

Deze woning is gebouwd door Patrick Bradley en staat in Noord Ierland

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ?

Boxblocks heeft een team van bouwkundig tekenaars en bouwers tot zijn beschikking en kan uw project van A tot Z voor u verzorgen, wij denken niet in problemen maar in mogelijkheden, en zoeken altijd een weg om samen met u een mooi object te realiseren.!

Interesse ?

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

Dus voor vragen omtrent de mogelijkheden omtrent modulair bouwen met containers bent u bij Boxblocks aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee !

 

Patrick Bradley,

Bent u nieuwsgierig naar de architect die een prachtig object in Noord Ierland heeft ontworpen, en gebouwd  bekijk dan hier zijn project en verhaal.

 

Neem contact op met Boxblocks voor de mogelijkheden

Wilt u na het lezen van dit onderwerp meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen ?  laat het ons dan weten via het contact formulier, bellen kan natuurlijk ook !

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *