containerwoning

Informatie over containerwoning

Waarschijnlijk bent u tal van voorbeelden en informatie over containerwoning (en) wereldwijd tegen gekomen.  Deze vorm van bouwen is niet nieuw, zoals u mogelijkerwijs al bent tegen gekomen op het internet. Echter in Nederland komt u slecht een paar spelers op deze nieuwe markt tegen. Informatie over containerwoning (en)  wat moet u nou eigenlijk weten over deze vorm van bouwen en de mogelijkheden.

Wat is er mogelijk ?

Deze vraag krijgen we dagelijks binnen, en deze kunnen we beantwoorden met thé sky is thé limit. Deze vorm van bouwen kent geen beperkingen. Sterker nog, met deze vorm van bouwen kunt u blijven bouwen, laten we zegen dit is woning bouwen 2.0  je begint met 100 m2 en je kunt je woning naar eigen wens met m2 uitbreiden, zeg nou zelf dat is toch fantastisch. ! voor inspiratie kun je ook even op TG Wonen kijken

Waar begin je nou ?

We krijgen dagelijks aanvragen binnen om op basis van 3 regels een prijs opgave te maken :-s  Hoe wel deze vorm van bouwen een vrij simplistische  uitstraling geeft, hebben wij echter nog steeds meer informatie nodig, dan de vraag wat kost het ? Voor dat we een prijs kunnen afgeven over een project.  Om dat elk project begint met het op papier vormgeven, geld dat ook voor bouwen met zeecontainers.

U kunt  dus beginnen met een schets, met de maten zoals u ze graag gezien had. Of u neemt een bouwkundige tekenaar in de arm, wij kunnen u hier ook bij helpen.

 

Stappen plan.

Zodra je weet wat je wilt, en op basis van de tekening een indicatie van de kosten hebt kun je beginnen met het realiseren van je project. Wat komt er nou allemaal bij kijken, bij zo’n bouwproject met zee containers?

Het begint natuurlijk met een droom over een droomhuis!  Nadat er een keuze is gemaakt over de grote, en eventuele keuze van materialen, dient er zoals bij elk project een plan gemaakt geworden die begint op papier! Het is dus van belang voordat wij een prijs kunnen gaan maken, dat er een tekening komt. Naar aanleiding van de tekening kunnen wij beginnen met het calculeren van de totaal prijs.

Mocht u willen dat wij dit plan van a tot z voor u oppakken, dan gaan we graag met u in gesprek voor het verwezenlijken  van uw project.

3 comments on “Informatie over containerwoning
 1. Jasper De Bock zegt:

  Hei Boxblocks, hebben jullie ook ervaring met containerwoningen in België?

  groeten

  Jasper

 2. bruinenberg j zegt:

  wil info over woning
  woon in de natuur
  heb een huis wil ik afbreken en vernieuwen met iets anders afm 8×9 meter
  kan gaan tot 6 m nokhoogte.
  afbekleden met kunststof houtkleur en geisoleerd
  wil beg grond met slaapkamer wc en woonkamer keuken.
  1e verd inriichten naar fantasie
  info plus event prijsopgave

 3. van der Kooij zegt:

  Wij zijn geïnteresseerd het wonen in een containerwoning en zouden daarom graag meer informatie willen ontvangen. Kunt u ons een brochure/informatie toesturen zoals bouwmogelijkheden/voorbeelden incl. de prijzen, de bouwtijd, keuze van afwerking. Onze interesse gaat uit naar een containerwoning van minimaal 100m2 en luxe afgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *