Gastenverblijf bouwen

Gastenverblijf bouwen.

U wilt uw gasten graag goed laten verblijven, met Boxblocks kunt modulair uw gastenverblijf laten bouwen.!

Gastenverblijf bouwen

Gastenverblijf bouwen

Wat wij doen? uw gastenverblijf bouwen .

Wij recyclen ouwe zeecontainers tot werkplekken en woonplekken, door gebruik te maken van zeecontainers kunnen wij sneller dan traditionele bouwers opleveren, u zit dus niet met langdurige overlast.

Uw gastenverblijf bouwen al van af 24 m2 ! door de hoogwaardige afwerking kan er voor gekozen worden om niets meer terug te laten komen, dat er gewerkt is met zeecontainers. Maar de look van een gerecyclede  zeecontainer geeft natuurlijk wel een stoere en robuuste look, door met de juiste ral kleuren te werken kan deze manier perfect gebruikt worden om het item welke plaats neemt op uw terrein, in harmonie te zijn met uw omgeving.! we gaan dan ook graag  met u in overleg welke bouwvorm het beste bij u past.

 

Modulair bouwen.

Bekijk onze instagram pagina voor alle mogelijkheden die kunnen worden toegepast, u kunt door het modulair bouwen dus makkelijk uw gasten verblijf uitbouwen tot een riant verblijf.

Compleet ontzorgen .

Naast uw gastenverblijf bouwen kunnen we ook zorgen voor turn-key opleveren, we regelen dan alle omliggende de zaken, wel zo handig. U hoeft dan nergens meer om te denken.

Vergunningen.

Momenteel mag er veel vergunningsvrij worden geplaatst worden, mocht dit bij u niet het geval zijn, of dit niet geheel duidelijk zijn kunnen wij voor u alle aanvragen verzorgen. U kunt hier voor altijd vrijblijvend contact  met ons opnemen. Zo zorgen wij voor het ontzorgen van u, en kunt u zich richten op het verzorgen van uw gasten. Wel zo geruststellend.

Gastenverblijf bouwen dat kunt u dus zorgeloos  aan ons overlaten.

Heeft u nog vragen of wilt u vrijblijvend meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, we gaan graag  met u in gesprek en bespreken alle mogelijkheden, wij denken namelijk niet in problemen maar in oplossingen.

Gastenverblijf bouwen

Gastenverblijf bouwen

 

 

One comment on “Gastenverblijf bouwen
  1. Claudia de rooij zegt:

    Ik krijg jullie niet telefonisch te pakken.
    Graag wil ik meer info over gastenverblijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *