pop up container

Event zeecontainer

Bent u opzoek naar een trendy oplossing voor uw evenement ? denk dan eens aan een event zeecontainer ! Bij Boxblocks hebben we diverse event zeecontainers staan.

Perfect voor marketing doeleinden.

Ook als het gaat om marketing uitingen kunnen we bij Boxblocks perfect meedenken als het gaat om de presentatie van uw bedrijf of merk op een event of beurs.

Pop up store.

Wij hebben bij Boxblocks diverse maten containers staan, welke door middels van een eenvoudige koppeling ideaal zijn voor een pop up store, welke niet alleen voor een event of beurs gebruikt kunnen worden. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Uw bedrijf zonder probleem op een andere locatie !

Als u uw bedrijf wilt promoten om een andere locatie, dan is een Event container van Boxblocks de ideale oplossing, zo hebben we voor Sportwagen polis een event container geleverd, welke zij het gehele jaar door gebruiken op diverse car events door de Benelux.

Boxblocks heeft deze Event containers zowel voor de verhuur beschikbaar als voor de verkoop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

Inrichting van de event zeecontainer.

Als het gaat om de inrichting en de uitstraling van uw bedrijf of merk, kunnen wij de volledige inrichting verzorgen. Niets is ons te gek.   Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen ! Wij denken graag met u mee. (y)

 

Open-side event zeecontainer.

Event Zeecontainer

Voor de huurmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Verhuur is mogelijk per dag.

 

Dicht bij je doelgroep komen !

Met deze event zeecontainer kun je simpel je bedrijf of merk presenteren bij je doelgroep. Zelfs op de zelfde dag op meerdere locaties!! ideaal toch. Of het nou gaat om een buiten locatie of beurs, we kunnen ze overal plaatsen.  Vraag naar de mogelijkheden, en beschikbaarheid, die Boxblocks u kan bieden.

 

Meer weten ? vul dan het contact formulier in

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *