Containerwoning bouwen in Nederland.

Containerwoning bouwen in Nederland.

Bent u opzoek naar een partner voor het bouwen van uw containerwoning ? dan bent u bij boxblocks.nl aan het juiste adres.

Een woning bouwen met zeecontainers als solide basis, dat is wat er bij ons  naar boven kwam toen wij opzoek gingen naar een snelle en milieu vriendelijke manier van bouwen, er staan immers miljoenen ongebruikte zeecontainers op de kant, welke zeker niet onderdoen om een tweede leven te krijgen. We kunnen hier heel goed een containerwoning mee bouwen in Nederland. of zelfs uw vakantie woning elders op de wereld.

 

Containerwoning bouwen in Nederland

 

Containerwoning bouwen in Nederland.

Containerwoning bouwen in Nederland.

Door deze manier toe te passen als fundament, kunnen wij werkelijk alles realiseren wij beperken ons niet in mogelijkheden.

 

Containerwoning bouwen in Nederland.

Dit onderwerp is in Nederland slecht om de hoek komen kijken, onderzoek wijst uit dat deze manier van bouwen al reeds 10 jaar word toegepast in andere delen van de wereld. Er is dus al veel informatie over deze form van wonen bekend, en we zullen dan ook niet tegen vraagstukken aanlopen waar wij het antwoord niet op kunnen vinden. Bekijk onze facebook pagina voor meer inspiratie.

Bent uw nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden omtrent het toepassen van bijvoorbeeld uw kantoor aan huis, of wellicht het huisvesten van uw zoon of dochter, maar dan toch nog in de buurt. ! dan bied Boxblocks.nl u legio aan mogelijkheden.  Neem vrijblijvend contact op.

 

Containerwoning bouwen in Nederland.

Ook is het aanschaffen van een Boxblocks een goede investering, u kunt door middels van het plaatsen van een boxblocks bijvoorbeeld heel simpel een B&B beginnen, tegen relatieve lage bouwkosten. Ook zal het plaatsen van een Boxblocks een meerwaarde voor uw bestaande huis zijn. Zo kan dus staal gerecycled worden en een uitermate goed middel worden voor de primaire behoefte die heet wonen.

11 comments on “Containerwoning bouwen in nederland
 1. Harry Smit roeters zegt:

  Wij zijn zeer geïnteresseerd in hetoncept containerwoning
  Eind dit jaar krijgt ons huis een nieuwe eigenaar en nu zijn wij op zoek naar bovengenoemde bouwmethode.
  Graag ontvangen wij informatie over mogelijkheden, prijzen, ed
  Uw reactie tegemoetziend
  Vriendelijke groet
  Harry

  • boxblocks zegt:

   Beste Harry,

   Prijzen omtrent het bouwen met zeecontainers zijn afhankelijk van uw gemeente en welke gevel bekleding zij toelaten. Het is dus van belang om deze bij uw gemeente te achterhalen

 2. Anne de roos zegt:

  Hi, is het mogelijk om een boxblock voor mijn korfbalclub neer te zetten? Een recycled sportkantine midden in utrecht. Ik hoor je graag, anne

 3. Karin Weber zegt:

  Wij willen, met een groepje van ongeveer 10 a 20 mensen, een stukje land kopen en daarop containerwoningen laten bouwen om er te gaan wonen. Wij zouden graag een afspraak willen maken wat de (on)mogelijkheden zijn, de prijzen en indien mogelijk ook een kijkje willen nemen in een containerwoning.

 4. koster zegt:

  goedemorgen,

  Wij zijn zeer geïnteresseerd in hetoncept containerwoning
  momenteel zijn wij bezig om een bouwkavel te kopen met welstandvrij bouwen ( wel bepaalde hoogte van goot en nok tevens te bouwen oppervlakte ( deze is 16 x 16 meter op een kavel van 1080 M2 )

  Het voorbeeld wat wij ook willen zijn de 2 containers dwarsopelkaar ( dacht uit Engeland ) met aan de buitenkant cortenstaal en de trap en balkon

  Wij willen een betonnen fundatie maken welke 100 cm boven maaiveld komet ( kelder met div ruimtes )
  en hierop de 2 40 foets containers plaatsen.

  Graag ontvangen wij informatie over mogelijkheden, prijzen, ed
  Uw reactie tegemoetziend

  Vriendelijke groet
  Marcel Koster

  Kobesk Uw 2 rechterhanden

  06-19492035

 5. Gwen Kors zegt:

  Goedemiddag,

  Ik ben zeer geinteresseeerd om een containerwoning te gaan bouwen bijzijnde toekomst.

 6. gerard stengs zegt:

  interesante ontwkkeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *