containerwoning

Containerwoning.  Tja wat komt er als eerst bij je op, wanneer je het woord containerwoningen hoort? Ik denk niet bepaald iets waar van je denkt wauw. !  Toch heeft deze manier van bouwen echt meer charme dan je in eerste instantie zou denken.

containerwoning

containerwoning

Containerwoning

Wellicht heb je er wel over na gedacht hoe word het straks alsmijn kinderen gaan studeren, of op zichzelf willen gaan wonen, maar je het huren van een kamer of een kleine studio word ook niet goedkoper. Het plaatsen van een containerwoning,  in de tuin is hiervoor de perfecte oplossing. Ook wanneer u de zorg krijgt over uw ouders is het plaatsen van een containerwoning ideaal. Bekijk ons instagram account voor meer inspiratie.

Een containerwoning kunnen wij o.a voorzien van zonnepanelen, en zorg dragen voor een energiezuinige woon-unit.  maar ook op zakelijk gebied bied deze manier van bouwen natuurlijk een legio aan mogelijkheden, wat denkt u van het beginnen van een bed and breakfast, of welicht een kantoor aan huis ?

Hebt u vragen over hoe wij kunnen zorg dragen voor een passende oplossing, of voor het realiseren van uw droom ? neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

containerwoning

Zeecontainer om bouwen tot container woning dat is wat wij doen

Met boxblocks.nl recyclen wij oude zeecontainers om tot plekken waar in je kunt wonen of werken, niets is ons te gek.

 

Containerwoning.

Ik neem aan dat bovenstaand onderwerp nu een compleet nieuwe betekenis heeft gekregen, en dat verdient deze manier van bouwen,  ik bedoel, moeten we nu nog steeds onze planeet uitputten om ons te voorzien in de primaire behoefte de wonen heet ?  Nee ik dacht het ook niet!   deze manier van bouwen  verdient het om ook in Nederland voeten in de aarde te krijgen. Blijf onze social media kanalen volgen voor meer up-dates.

 

 

2 comments on “containerwoning
  1. Erik Albertsma zegt:

    Goedendag, ik ben benieuwd wat dat ongeveer zou kosten om een simpele containerwoning voor mijn ouders te plaatsen. Momenteel staat er nog een stuk oude werkplaats achter mijn huidige werkplaats waar ik zelf weer naast woon. Die oude ruimte is ongeveer 12.5 m x 7m wat dan weg kan. Ik heb geen vergunning voor een woning, maar kan dat natuurlijk altijd proberen. Dat zouden 4 containers kunnen worden. Is het mogelijk om hier vrijblijvend eens naar te kijken?

  2. R.Roberti zegt:

    Geachte,

    Graag wil ik met u in contact komen betreft een container woning als zijnde
    Tiny House, ik ben inmiddels met mijn gemeente in overleg en wordt er in kort termijn een vergunning afgegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *