Gastenverblijf bouwen

Wonen in een containerwoning
Als je denkt aan een containerwoning dan denk je aan goedkope huisvesting waar asocialen worden ‘opgeborgen’ ver weg buiten de stad. Of je denkt aan de goedkope studentenwoningen zoals je die hebt in Amsterdam. Maar dat doet het begrip containerwoning of wooncontainer te weinig eer aan. Het is mogelijk om prachtige bouwwerken te maken van containers die ook nog eens fantastisch zijn om in te wonen. In Nederland wil deze trend nog niet echt van de grond komen, maar in de Verenigde staten kent tal van bijzondere containerwoningen.

One comment on “Container woning
 1. marjanka rijk zegt:

  Ik zou graag met jullie van gedachten wisselen.
  Het gaat bij mij om kleine woning waarvoor ik concept zeecontainer erg geschikt acht.
  Strakke vormgeving – hedendaags en anders heb ik in gedachten.
  Daarnaast zou ik graag de containerwoning met soort van corridor met ons buro huis willen verbinden.

  Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden qua maatvoering en prijzen evenals levertijden.
  Willen jullie contact met mij opnemen via email dan kunnen we indien nodig telefoonnummers uitwisselen.
  Ik heb getracht jullie te bellen maar op het nummer wat op deze site staat kan ik jullie niet bereiken…

  Goede groet – Marjanka Rijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *