Beursstand huren

Beursstand huren ?

Ben u opzoek naar een opvallende beursstand, dan heeft boxblocks de juiste oplossing voor u. Geen langdurige  opbouw periode nodig, we kunnen uw beursstand binnen 20 minuten volledig opbouwen. Bij ons kunt u de juiste beursstand huren .

Wij hebben diverse mogelijkheden voor uw beursstand. we kunnen tevens voorzien in u marketing uiting.

 

Wat doen wij

Wij bouwen gebruikte zeecontainers om tot alles wat er denkbaar is. Zo kunnen we ook voorzien in uw beursstand. Maar ook voor uw tijdelijke pop-up store zijn wij de juiste partner.

 

Beursstand huren

Milieu bewust

Er staan  miljoenen  zeecontainers opgeslagen op de kant, wij geven deze zeecontainers een nieuw leven, en zo recyclen wij deze boxen tot nieuwe dingen waar je in kunt wonen of werken. Indien gewenst leveren wij uw gehele stand op met gerecyclede materialen.

 

Interieur

Door dat wij doorgaans zeecontainers ombouwen tot o.a tuinhuizen en tuinkantoren, kunnen wij uw beursstand volledig naar uw wens opleveren en bezorgen. Dus mocht u opzoek zijn naar een juiste partner voor uw beursstand, of pop-up store dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze containers  zijn een goede basis voor voor ieder doel, als het gaat om marketing uitingen ze kunnen volledig naar wens worden gepersonaliseerd. Zo is het mogelijk om het exterieur en interieur   volledig aan te passen aan uw  bedrijfskleuren en of logo’s

 

Onze mening.

Voor de juiste binding met je klanten en connectie te krijgen met verschillende doelgroepen,  is persoonlijk contact van steeds groter belang dat houd in dat je moet zijn waar je klanten zich begeven dat kunnen beurzen zijn, maar ook vaak andere locaties zoals een marktplein of een gesponsord evenement, We kunnen zelfs uw bedrijf aan het strand leveren.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van mobile marketing concepten en kunnen uw bedrijf of merk  op een opvallende manier presenteren.

 

Voor vragen t u contact met ons opnemen

Jouw naam (verplicht)

Jouw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *